Et håbløst projekt ..

.. I weekenden begyndte jeg på et nyt projekt. Jeg glemte at vise det og i dag har hovedet brokket sig, så derfor har jeg ikke rigtig haft overskuddet .. Men nu sidder jeg her – så kan jeg lige så godt lige vise hvad projektet er.

Jeg er nemlig igang med at lave en stor taske denne gang – altså ikke bare de små punge og clutches som jeg ‘plejer’ at lave. Nu skal den laves, for den er til mig selv og jeg har snakket om det i længe længe længe længe. Jeg ville lave en ‘større’ taske med flad bund, som Helene laver. Jeg synes det ser super smart ud, så nu skal det altså prøves!
Jeg har fået lavet mig min bund. Den er lavet med to rækker sat sammen – jeg mangler godt nok at få den syet sammen, men det må lige vente. Jeg er spændt på om det er noget bøvl at sy sammen – kan ikke huske hvordan det var jeg gjorde, da jeg var igang med tasken af kaffeposer (som jeg jo opgav).
Og så er jeg igang med rækkerne. Og da jeg har valgt at lave en forholdsvis stor taske skal hver ring bestå af 52 led – og det vil jo siges at der skal laves MANGE!! Da jeg regner med i hvert fald 8-9 rækker. Men det går nok … Den er jo til mig selv, så jeg kan lave på den når jeg har tid = ingen deadline.

5 tanker om "Et håbløst projekt .."

  1. Stubba

    Hehe. Jeg glæder mig også til at se når jeg kommer længere. Det tager dog en del tid jo, hehe. Både at klippe, tape og folde. Og så skal der hank i bagefter – men ved endnu ikke helt hvordan dette skal gøres – så det skal jeg lige have luret =) ..

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *