WTC – 10 år siden.

Hvor er det dog vildt .. 10 år siden at to kapret fly fløj direkte ind i world trade center-bygningerne. Hvor er det tragisk! Jeg … ja. Jeg ved faktisk ikke engang hvad jeg skal skrive. Jeg synes det er SÅ forfærdeligt! Og jeg synes at så snart man ser datoen 11. september – så tænker man på det der skete.

Fx. bare på vores mælk derhjemme. 
Man skal selvfølgelig ikke puste det op til noget voldsomt .. Eller jo, for jeg synes det er voldsomt! Det gør ondt i min sjæl når jeg hører om det. Jeg havde egentlig planlagt at jeg ville bruge dagen på at se dokumentarene og den LIVE udsendelse fra USA .. Men jeg kan ikke. Det er simpelthen så forfærdeligt!
Og jeg er af den type, at jeg er i tvivl om hvad der EGENTLIG skete. Var det flyene der var skyld i at de kollapede? Eller var det bomber? … Der er også det med pentagon. Hvor de siger at ‘afmærkningen’ af der hvor flyet ramte slet ikke burde se sådan ud. Det er for ‘rundt’. Men ja. Jeg ved godt at der kommer mange konspirations-teorier – men seriøst? Hvis man læser på nettet og sådan noget, er der bare mange ting som virker …. underlige. Hvad tror du?
Derudover er det vildt. Jeg kan tydelig huske hvad jeg lavede den dag. Jeg lå i min seng og lavede lektier, hvor jeg tænkte tvet og så det – og få minutter efter ringede min farmor og spurgte om vi havde set hvad der var sket. Jeg synes det er utroligt at man stadig kan huske det. Kan du? Hvad lavede du den dag, da du fik det af vide?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *