NOTD: Depend nr. 246

Jeg er blevet enig med mig selv om, at jeg vil begynde at poste når jeg har ordnet negle – jeg ELSKER at lege med neglelak og det resultere ofte i nogle meget dekoreret negle. Så nu vil jeg da også begynde at vise jer det.

Vi var til svendegilde igår, hvor mit tøj var sort i sort … Så valgte at tage en farverig neglelak på. Jeg synes selv den er skøn. En smule vild, men skøn! Hvad synes I?
Kæresten synes at den er frygtelig grim og min mor synes at ‘den var i hvert fald anerledes’. Men hvad gør det, at være anerledes? Jeg synes i hvert fald ikke det gjorde noget, at det lige gav lidt liv i mit – ellers – mørke tøj.
Derudover er jeg faldet over denne blog, som kun handler om nail polish. Super hyggeligt at kigge på!

4 tanker om "NOTD: Depend nr. 246"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *