Garn kan bruges til meget andet ..

.. end til at strikke og hækle med!

Jeg ville have dyrene i buret, så jeg kunne komme ned i byen og kigge. Og jeg kunne simpelthen ikke finde Mailo. Jeg ledte og ledte og ledte … Indtil jeg pludselig hørte noget rumstere nede i min kasse med garn .. og gæt, hvem der var at finde der? Mailo selvfølgelig!
Er han ikke sød? … Så havde han bare lige valgt at sove en lille morgenlur i mine garnruller (de er sikkert også dejlig bløde) .. Men nu venter jeg altså med at tage ned i byen, for kan ikke nænne at vække ham. Kan man andet end elske sine dyr, når de gør sådan nogle ting?
Derudover er jeg faktisk næsten færdig med den sorte m. hvid tekst pung. Jeg mangler bare liige den sidste række og så skal den syes sammen og have lynlås i. Hmm. Men skal det være en hvid eller sort lynlås?
Jeg synes altså det er vildt fedt det her papir! Det ser rigtig godt ud og giver et godt spil med de store og små bogstaver. Det er jo samme ‘idé’ som Julies Clutch – hendes er bare hvid med sort tekst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *