Flette flette flette ..

.. og klippe klippe og tape tape .. (det er en laang proces).

Jeg må indrømme, at jeg synes det er irriterende at der er så meget forarbejde for at kunne komme igang med at folde leddene og så flette. Men det skal jo gøres, før jeg kan flette – så sådan er det jo bare. Men det sjoveste er altså at folde og samle! For så kan man se hvor langt man kommer. Det er lidt uoverskueligt, når man bare har en hel rulle gavepapir liggende på bordet, som man VED at man skal have klippet og tapet først. Øvøv.

Som I kan se, så tager det en del tid at skulle have klippet stykker ud af en HEL rulle gavepapir. Men så er der nok, og så skal man ikke til det undervejs. Så kan man bare flette flette flette =) ..
Jeg er helt vild med papiret! Og tror faktisk at jeg næsten bliver nødt til at lave et par stykker i det her papir – og så beholde en til mig selv. Stykkerne er hver 6,5x14cm og så er de betrukket med tape efterfølgende.
Som I kan se, så giver det et godt spil med de store og små bogstaver. I like! Stykkerne er større end jeg plejer at lave dem (men dog lidt mindre end Anders And stykkerne). Og den her størrelse er faktisk super lækker at arbejde med.

Nåja. Et lille fif. Jeg bruger min computer til at holde leddene i spænd, når jeg har foldet dem. Det gør, at det går lidt hurtigere at flette fordi jeg kan folde 5-6 stykker af gangen og så flette.Og sådan ser den første ring ud. Dem skal der bare laves 2-3 af endnu.

3 tanker om "Flette flette flette .."

 1. Bilgaardkreative

  Hej

  Jeg bruger klar lak på spraydåse købt i hjem og fix til 50 kr eller sådan noget i den stil, og der er til rigtig mange takser, så syer jeg dem sammen og rå uden for, sprayer et godt lag på så den er helt blank, så hænger du den til tørre (Det lugter en del så helt ikke indenfor) efter en 3-4 timer gentager du processen og så lader du en tørre til dagen efter, og vupti du har sparret en masse tid 😛

  Og ja jeg er helt vild med at bruge tøjklemmer – det er bare smart 🙂

  Svar
 2. Stubba

  Hejsa.

  Hehe. jo, papiret er fra fakta. Jeg synes det er så fedt!

  Ej ja, det virker rigtig smart at bruge tøjklemmer. Det fif vil jeg da give videre!

  Hvad er det for noget lak du bruger? For det lyder godt nok smart? For det er et kæmpe projekt at sidde og tape alle stykkerne.

  Svar
 3. Bilgaardkreative

  Hej
  Lur mig om ikke papiret er fra fakta? Jeg har slev flettet en rigtig fed taske af samme type papir en gang 🙂

  Et andet lille tip til og holde leddene før de flettes sammen efter de er foldet. Jeg bruger tøjklemmer, så kan der sidde 2 eller 3 led der i – jeg syntes selv det er virkelig smart.

  Forresten, jeg kan se at du taper alle stykkerne, har du overvejet at lakere ? Det plejer jeg at gøre 😛 Bare et par tip 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *