Hama Perleskål (DIY)

Ja, her er en lille DIY på hvordan man laver perleskålene.

HUSK!! Det skal være HAMA perler. Der er nogle giftige dampe i de ‘uægte’ perler!
  1. Find den skål du ønsker at bruge. Sørg for at siderne ikke buer for meget, for ellers falder perlerne ned, så du begynder at sætte dem langs kanten. Husk at tjekke om skålen kan tåle at komme i ovnen (dog vil jeg sige, at de skåle jeg har brugt ikke har været beregnet til at komme i ovnen, men fint har kunne holde til det).
  2. Så skal perlerne placeres i skålen. Husk at det kun skal være et lag!! – Dette tager lang tid! En venlig sjæl har fortalt mig, at man kan bruge madolie, når man placere perlerne – det skulle gøre det lidt nemmere :-).
  3. Når perlerne er placeret, skal de ind i ovnen. 180grader i ca 10-15min (det kan være mere eller mindre alt efter hvor stor din skål er, hvilket glas den er lavet af osv …). Men husk at holde øje med den! De begynder at smelte lige pludselig.
  4. Når du kan se at alle perlerne er smeltet, er den klar til at komme ud af ovnen.
  5. Jeg plejer at bruge noget mindre i glas til at trykke perlerne med (mens de er varm) for at få en mere brugbar skål – men dette er selvfølgelig en smagssag.
  6. Så skal perleskålen ud af glasskålen. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at tænde for det varme vand i vandhanden og lade vandet rende ned i glasskålen. Så vil skålen automatisk løsne sig, og du kan så tage den ud.

Så skal den bare blive kold og så er den færdig =)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *