Filmanmeldelse: Water For Elephants

Resumé fra kino.dk: 

‘Water for Elephants’ fortæller en episk historie om forbudt kærlighed i et miljø fyldt med eventyr og drama. Robert Pattinson spiller den unge dyrlæge Jacob, som ved et tilfælde får arbejde i et omrejsende cirkus. Jacob møder her Marlena , som er showets absolutte stjerne, og han forelsker sig i hende. Gennem deres kærlighed til dyrene i cirkusset, og i særdeleshed elefanten Rosie, finder de sammen mening med cirkuslivet. Den eneste forhindring for deres kærlighed er Marlenas karismatiske, men farlige mand, August.
‘Water For elephants’ er baseret på Sara Gruens Bestseller.
 
Trailer til filmen
Min anmeldelse:
Jeg må indrømme at jeg kun havde læst bagsiden inden jeg valgte at se filmen. Og ud fra denne virkede det til at skulle en ulykkelig kærlighedsfilm – hvilket jeg faktisk ikke synes det er. Jeg synes altså den er super god! Også selvom den slet ikke er som jeg havde regnet med. Robert Pattinson (som jo i forvejen er fantastisk) spiller rollen som Jacob kanon godt! Og det samme om Reese Witherspoon, som jo gør rollen som Marlena troværdig. Og der var tidspunkter hvor jeg fik tårer i øjnene, fordi jeg synes den er så rørende! Men umiddelbart er det jo en historie man har set før. En ‘udstødt’ som til en start ikke er velset bliver pludselig accepteret at dem der er højere stillet og vinder drømmepigen til sidst.
Hvad synes du om filmen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *