En dejlig søndag.

Er der noget bedre end at stå op og se at himlen er blå (godt nok med skyer på – men det blå er der!) .. og vide at man skal tilbringe dagen med dejlige mennesker?

Vi (eller, jo egentlig ‘jeg’, for kæresten skal arbejde) skal først til kærestens nieces fødselsdag – hvor jeg jo skal give elefanterne. Derefter skal jeg til Korskro Marked med kæresten søster (+ kæreste). Hyggeligt, siger jeg jer!  .. Og så er det jo bare et plus at det ikke pisser ned, når man skal gå til marked. Hehe. Jeg må lige se om jeg ikke kan få taget nogle billeder i løbet af i dag – i hvert fald af mine køb (hvis der kommer sådan nogle).
Derudover tror jeg vidst at det er på tide at få fyldt den reol! Vi fandt – desværre – ud af igår, at det intet problem er for Rofus at komme op på den. Så det skal vi lige se om vi kan lære ham, at det må man ikke (but I doubt that). Hvad har I i jeres reoler? Jeg havde en idé om at vores vinglas og sådan noget skulle være deri .. Det fylder så kun 1½ glasskab (så der er 2½ tilbage). Hmm. Typisk.

Nåja! Og så er jeg igang med at papirsflette en sølv pung (den er til mig selv!) .. Sådan til at have kosmetik i – så det ikke flyder i min almindelige taske. Smart tænkt, ikke? Jeg er godt nok ikke nået så langt endnu. Meeeen 🙂 giv mig lige i aften, så tror jeg vi er ved at være der. Hehe. Så kan jeg lige flette det, imens jeg ser ‘water for elepfants’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *