Så blev elefanterne færdige.

Jeg har lige sat sidste hånd på mine elefanter og jeg er super godt tilfreds! =) … Det gjorde lige det sidste, at de kom i svæverammer synes jeg. Billederne skal gives i morgen – og jeg er ret spændt på om hun kan lide dem.

Her er billederne sammen. Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan hun har tænkt at de skulle hænge .. Men dette er vel et godt bud? Hehe. Det var egentlig mest for at se billederne sammen, at jeg tog dette billede.
Ser her den lille drillende elefantunge. Jeg er dog ikke HELT tilfreds med numsen på den .. Men ja. Nu blev det sådan. Det har vel også sin charme ikke at være helt perfekt? Og håret på hovedet kom mest af alt til at ligne en krone .. Men det gør jo egentlig heller ikke noget.
Og her er billedet af den anden elefant. Som jeg bare synes er helt fantastisk. jeg er helt vild med blomsterne – som faktisk var det der tog mest tid at lave.
Hvad synes du? 🙂

4 tanker om "Så blev elefanterne færdige."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *