Jaja. Jeg skal nok ..

Jeg er blevet spurgt om der ikke snart kommer noget kreativt på bloggen igen – OG JO, det gør der! Jeg skal bare lige være færdig med den (skide) specialiseringsrapport, som skal afleveres på fredag! Så bare vent, i weekenden regner jeg med at give den gas og blogge om en hel masse ting =) Jeg håber på, at jeg er færdig med den i aften – så det kan være, at jeg allerede i morgen begynder på en masse ting. Hvem ved.

Og og og! På lørdag får jeg en ny vægreol. Jeg glæder mig helt vildt! Den er fra biva, og jeg har snakket om den i sidste maaaange måneder, og til sidst sagde Claus ‘når vi får løn, så kan vi købe den’ … og nu har vi fået løn! Jeg glæder mig til at få noget sjæl i lejligheden – for lige nu er den ret kedelig, synes jeg. Så vi skal også lige have fat i nogle nye puder og sådan lidt .. Engang.
Jeg skal i weekenden igang med at lave nogle papirsflet tasker (og andet), det er ved at være lang tid siden jeg har lavet nogle. Mit penalhus med Anders And – som jo egentlig var til mig selv – har jeg solgt, så jeg må få lavet mig et nyt penalhus. Jeg bliver rigtig rigtig glad, når folk er vilde med det jeg laver 🙂 og selvfølgelig ville jeg glæde en glad sjæl med penalhuset. Jeg er på jagt efter flere anders and blade, så jeg kan lave endnu en, men jeg tror, at den jeg vil lave til mig selv bliver sølvfarvet istedet – vi må jo se hvad der sker i weekenden =D

2 tanker om "Jaja. Jeg skal nok .."

 1. Stubba

  Mange tak 🙂 Ja, jeg mangler heldigvis kun 1½ side i min opgave og så er jeg færdig (jeg aner bare ikke hvad jeg skal skrive på de 1½ side) .. Ja, det tager noget tid med det papirsflet, men med en god film på samtidig, synes jeg nu det er meget hyggeligt. Hehe. Jeg synes det der tager længst tid er at klippe og tape, synes du ikke?

  Svar
 2. OnkelOrkanOlga

  Først og fremmest pøj pøj med rapporten.
  Jeg glæder mig til at se dine papirflet. Jeg har én gang forsøgt mig, men måtte opgive, da jeg på ingen måde har tålmodighed til den slags, men flot ser det ud.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *