Tello!!

Ja .. Altså. Jeg ved godt, at man skal elske sine dyr ubetinget .. Men når man modtager et syn bestående af grus i HELE gangen, så er det bare rigtig rigtig svært at være glad. Nu er alt det jeg kunne fjerne heldigvis fjernet, og støvsugeren har klaret resten .. Men jeg kan fortælle, at Tello ikke var særlig populær i går, da han gjorde det!! Jeg fortryder lidt, at jeg ikke fik taget et billede LIGE efter. For Der stod en pose på gulvet derude, som åbenbart var så spændende, at den bare MÅTTE væltes. Bakken fik jeg alt det grus op i, som lå på gulvet – så har i en lille idé om hvor MEGET det var (ca. en halv pose kattegrus)

.. Men han vidste godt, at den ikke var god. For der gik ikke lang tid så kom han snigende op til mig for at putte. Han ved udmærket godt hvordan han skal charme sig ind, når han har lavet noget lort.

I skal da ikke snydes for billeder af de to andre banditter.

Mailo der lige er i gang med at spise lidt (efter at have skubbet alt maden ud af madskålen)
Rofus har SÅ meget energi, at jeg blev nødt til at holde ved ham for at få taget et billede. Heh.

4 tanker om "Tello!!"

 1. Stubba

  Haha. Ja okay .. Men jeg synes stadig ikke det ar okay at Tellsen skulle vælte det. Det tog vildt lang tid at få op af gulvtæppet (det er nu man ville ønske, at man havde trægulv!)

  Svar
 2. Stubba

  Seriøst .. Lige i øjeblikket har man bare lyst til at kaste dyret ud af vinduet. Jeg fik i hvert fald sagt en masse grimme gloser til ham .. Ej, de 3 bisser! Ja det må da ligge til familien .. tsk. Kaya du skal lige få opdraget dine drenge ordentlig! 😀

  Svar
 3. Bawa

  Tello er sådan en dygtig dreng! Og det må ligge til familien, for Kaya, Pesto og Perry har også lige været så rare at skubbe 2 NYE kasser grus ud over hele stuegulvet……. Jubii…….

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *