Argh ..

Sådan noget pis! (ja, jeg må gerne skrive pis – for det er min blog, og så bestemmer jeg hvad der må stå. høhø!) .. men argh. Jeg skal/skulle jo i gang med min specialiseringsopgave .. og ja, nu får i lige mit ‘raseri udbrud’.

Ingenting fungere som det skal. Det jeg skulle skrive om (og det jeg har indsamlet empiri til) skal jeg slet ikke skrive om alligevel, så derfor står jeg med et interview nu som jeg tænker ‘hm .. jeg kan bruge halvdelen af den’. pispispis! For skal aflevere opgaven på fredag kl. 12.00 sharp!
Jeg har – heldigvis – lokket en til at jeg kan interviewe hende på mandag. Men det er først mandag, og inden jeg har fået mit empiri og transkriberet det, så kan jeg ikke rigtig komme ORDENTLIG i gang. Altså, jeg har skrevet aalt det jeg kan uden interviewet .. Men min opgave – indtil nu – er forfærdelig, men bare den er ok så er det i orden. Det bliver ikke bedre i den her omgang (desværre).
(billedet er fundet her)
Derudover var jeg ved kirurg i går, for at få fjernet en modersmærke i hovedbunden. Der er ingenting i den, men når det er varmt og sådan så klør den helt vildt(!!) og så besluttede jeg mig for at den bare skulle væk. Væk væk væk. Men folk havde fortalt en maaasse skrækhistorier inden, så jeg var ret nervøs for at komme derop i går – men det var jo (næsten) smertefrit. Det der lokalbedøvelse er ikke noget der kommer på min ‘top 100 over ting jeg godt kan lide’, men sådan er det jo. I dag har jeg dog lidt hovedpine og så klør det som ind i helved – men det skal det vel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *