Hjælp til burindretning ..

Jeg er lige nu i gang med at lave nyt til dyrene. For jeg havde noget fedt stof på mit ‘mini lager’, som jeg faktisk havde gemt til mine dyr til ‘når jeg ville få tid’. Men jeg har aldrig tid .. Men nu giver jeg mig tid til at forkæle basserne med noget nyt.

Jeg sælger jo selv ilderting, men har aldrig selv lavet ‘specielle’ tæpper til mine egne (har altid bare brugt hundetæpper eller andet) .. men NU vil jeg have det til at matche.
Men jeg kan simpelthen ikke blive enig med mig selv, hvad der er bedst. Hvis de bliver dobbelt bliver de – ligesom køjerne – sorte på den ene side. Og hvis der skal bånd på, bliver det mønstret med sort kantebånd. Men hvad synes du er bedst? Tæpper med kantebånd eller tæpper af dobbelt fleece?

En tanke om "Hjælp til burindretning .."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *