Jeg elsker gaver ..

.. Og jeg elsker især, når mine venner husker, at jeg elsker gaver!

Jeg har i dag været på posthuset, for at hente en gave fra Julie! 😀
Selvom jeg godt vidste hvad hun havde sendt, er det bare stadig super hyggeligt at modtage og åbne ting som kommer langvejs fra. Det var så sødt af hende, at hun har sendt mig en pakke med hæklede dyr (eller, en pakke til at lave dem) .. Så må vidst hellere lige lure teknikken, og så prøve at lave nogle til hende – synes I ikke? 🙂 ..
Rammerne er nogle jeg har lokket hende til at købe, fordi de skulle et smut i IKEA. Det er de samme rammer som jeg har vist i dette indlæg – og jeg er helt vild med farven!
Derudover har jeg lært kæresten at det der med gaver – det kan jeg godt li’ 😀 .. Og det er som om han husker det bedre og bedre! Intet er bedre end at komme hjem til blomster, ting man har sagt man kunne tænke sig og andet. Smart, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *