Hvad gør jeg forkert?

Ja, jeg er jo begyndt at hækle .. Og det kører bare lige nu. Kender I det at man kan se at det man har lavet er forkert, man at man ikke ved hvad det er man har gjort forkert?

Jeg kan se at det jeg har hæklet er længere ‘fremme’ end runden før (okay, se billedet, der er vidst bedre end jeg forklare) .. men jeg ved ikke hvorfor? .. Så hvis du ved det, så pleease! Hjælp mig?
Jeg ved godt at det kan være svært at sige hvad jeg har gjort forkert .. Men det kunne jo være at nogle af jer selv havde oplevet det :)

2 tanker om "Hvad gør jeg forkert?"

  1. Lilla Verden

    Hej Stubba 🙂 Jeg er ikke verdensmester i hækling, men tror godt jeg kan hjælpe dig. Fejlen opstår hver gang du skifter farve. En god idé kan være, at når du skal til at lave den sidste gule maske i rækken, så laver du den sidste maske af både det gule og det hvide (en maske med begge farver). Så hækler du videre med den hvide farve og klipper snoren af det gule og lader den hænge (lad gerne en god bid hænge).
    Du er velkommen til at se på mine hækleprojekter hvis du vil og på http://www.farmorfabrikken.dk er der også mange fine opskrifter og hun er meget dygtig.
    Kh Lilla Verden

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *