Vise ord!

Jeg kiggede lidt rundt på forskellige blogs i dag – som jeg efterhånden gør ret tit. Hehe. Jeg faldte over Frk. Trillingsgaard, som for lææænge siden lavede et indlæg om en plakat hun havde købt (indlægget kan ses her). Jeg tænkte at den plakat ville jeg også have, men kan ikke finde nogle steder der forhandler den. Indtil jeg fandt teksten som et billede på nettet! Så nu har jeg målt og fået det til at passe i en af mine rammer og nu er den printet ud og pynter i min gang!

(jeg undskylder blitzene i billederne .. Sådan går det når man tager billeder om aftenen)
Jeg håber i kan læse det der står på billedet. Ellers må I lige sige til .. For så skal jeg nok lige få det skrevet ind i indlægget :)
Det andet billede som hænger, er faktisk en tegning Michael Jackson tegnede i ’85 .. (jeps, han var også kreativ). Og jeg elsker det! Jeg har fra jeg fandt billedet på nettet, sagt at den skulle op på min væg! Og det er den nu – langt om længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *