Photo Challenge – day 5!

Photo Challenge – day 5: : Someone I Love!

Ja, den skulle der ingen overvejelse til – det ville næsten også være underlig, hvis der skulle. Jeg elsker jo selvfølgelig min kæreste! Boy, I love you!

 

Billedet er dog ikke et jeg har taget nu, men det skulle bare være det billede! Også lidt fordi jeg faktisk ikke har nogle nyere billeder af knægten, hvor han ikke er fuld. Hehe. Billedet blev taget på en ferie i 2006, men jeg elsker det! Det er faktisk vildt at tænke på, at vi allerede har været kærester så længe. Siden 2005 (2. maj, for at være helt præcis).
Dig og mig for altid
du har mit hjerte lige her
Dig og mig for altid
Det eneste mine øjne ser ..
er dig og mig for altid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *