En keyhanger.

Jeg fik lavet en keyhanger idag – og jeg synes bare den er SUPER fed!

Den er lavet i gummi, med en magnetsamling, som gør at man kan skille den af – altså, så man bare kan have den som nøglering og ikke rundt om halsen.

Metalringen som er i det stykke man kan klikke af er jeg lidt i tvivl om jeg vil have på .. Altså, det er smart .. men man kan jo lige så godt bare komme en nøglering i. Hm. Det må jeg lige finde ud af. Hehe. For hvis man skal have en nøglering i ringen, så bliver den jo endnu længere.

Og så havde jeg lim problemer med det sekundlim, hvilket resultere i at mine fingre nu er smurt ind i et tørret lag af lim – Men jaja. Øvelse gør mester! Men jeg ville være sikker på at der var lim nok på, og det resulterede i at der bare var lim over alt. Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *