Michael Jackson Fan Fest.

Ja, jeg ved godt at der ikke er særlig mange der er interesseret i dette – men det er jeg! Og eftersom det er min blog, så bestemmer jeg jo hvad jeg vil skrive herinde. haha.Men ja, jeg fik lige en mail ind af døren .. Eller, ikke ind af døren .. Men ind af mailboksen .. Ej, det kan man heller ikke sige .. Hmm. Jeg modtog lige en mail!

Og den mail omhandler nemlig den omtalte MJ Fan Fest, som jeg bare så så så så så gerne ville med til. men 1. det er riimelig dyrt, og 2. det er i USA. Der er to slags billetter, ‘almindelig’ og ‘vip’ – og hvis jeg skulle med, skulle jeg selvfølgelig have en ‘vip’ billet. For den indeholder:
 • VIP entrance to event
 • Separate VIP line for all activities inside the event
 • Commemorative lanyard
 • Access to VIP-only lounge
 • VIP Goody Bag including: Michael Jackson Fan Fest Merchandise Gift, A coupon or redemption for customized photo merchandise, Cirque du Soleil special ticket offer for the Las Vegas Shows ..And more!!
Men suk … Det skal jeg ikke. Det her er et af de tidspunkter, hvor man ville ønske man boede i USA. For det stemmer meget godt overens med min overbevisning om at han jo ikke er død .. Så måske kommer han til denne immortal koncert (som Fan Festen hedder)?Jeg ved godt at sandsynligheden for at han ikke ‘genopstår’ er stor, men jeg tror altså stadig på det! Der er så mange ting der ikke stemmer overens med hans død – jeg tror dog at det er E’Casanova der døde istedet .. Som jo simpelthen lignede Michael Jackson så meget! Men det laver jeg et indlæg om en anden dag 🙂

En tanke om "Michael Jackson Fan Fest."

 1. Judith

  Do you want to copy posts from other blogs rewrite them in seconds and
  post on your site or use for contextual backlinks?
  You can save a lot of writing work, just type in gogle:
  rheumale’s rewriter

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *