BLOGGEREN

Egentlig har jeg blogget i mange år. Jeg kan ikke engang huske hvornår jeg fik min første blog; egentlig var det pga nysgerrigheden og ja, så blev jeg bidt af det og jeg har så blogget siden. Jeg har haft tider hvor jeg ikke har blogget så meget, men er så altid kommet tilbage til det.

Nå, det var et sidespring!

Hvem er jeg? – Og hvad blogger jeg om?
Jeg hedder Christina og bor i det Vestjyske med min kæreste og vores søn Matti – og det er selvfølgelig livet med de to jeg for det meste blogger om. Alt hvad det indebærer; oplevelser, ting vi laver i køkkenet, kreative påfund, vores hus, vores liv.. Ja, you name it. Men! Jeg blogger altså også om MIG; om følelser og tanker jeg har, om det ar være mor/kæreste, at være pædagog, at være kreativ – og elske at både male, hækle, tegne og prøve nye ting! Og så oveni er jeg en læsehest og kan sagtens sluge gode bøger på al for kort tid.

Kontakt
I kan altid altid kontakte mig på crsd1988@outlook.dk – og jeg skal nok svare tilbage så hurtigt som muligt! Så har I spørgsmål eller undrer jer over noget, så enten kommenter på et indlæg eller send mig en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *